”Catrinel şi nişte Domni”, la Jazzulescu la Kretzulescu

mai 25th, 2014 | By | Category: Eveniment

Marți, 27 mai 2014, de la ora 20.30, pe terasa librăriei Humanitas Kretzulescu din București, vin ”Catrinel şi nişte Domni”, în prima noapte din an a seriei de evenimente Jazzulescu la Kretzulescu.

Catrinel Bejenariu face performing arts de mai bine de zece ani, îmbinând actoria cu muzica sub diverse forme. A fost voce pentru Slang, Urma, l’Orchestre de Roche, Butterflies in My Stomach. Catrinel colaborează acum cu tineri muzicieni de jazz în formule care se diversifică de la un concert la altul. A ales experimentul atât în actorie, cât și în muzică, pentru melanjul neaşteptat de trăiri și sunete.
La Jazzulescu va fi acompaniată de către Albert Tajti, Adrian Neacşu şi Alex Kocsis.

Albert Tajti, tânăr pianist de jazz, foarte apreciat și recunoscut pentru modul original de a interpreta. Improvizaţiile lui sunt întotdeauna o sursă de inspiraţie pentru muzicienii cu care colaborează.

Adrian Neacşu a ales muzica după ce a studiat artele plastice. Cântă la chitară bas și contrabas şi face parte din proiecte de jazz, dar nu numai. În prezent colaborează cu Iordache şi Paolo Profeti.

Alex Kocsis își priveşte talentul ca pe o îndeletnicire și abordează ritmul într-o manieră organică. Este toboșarul trupei Breeze, un proiect bossa nova.

Intrarea este liberă.

Număr de vizualizări :900


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro