Trupa Impro’Velo’City improvizează la Andalivia Art Club

apr. 11th, 2014 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 12 aprilie 2014, ora 20:00, la Andalivia Art Club (Str. 11 Iunie nr. 62, Bucureşti) va avea loc un spectacol susţinut de trupa Impro’Velo’City (actorii Ştefania Antonescu, Viorela Diac, Ana Maria Iordache, Mihaela Puiu, Antonio-Tadeus Mincă şi Adrian Rădulescu). Sunetul evenimentului este asigurat de Tudor Sicomaş.


„Trupa „Impro’velo’city” s-a format în 2013, la iniţiativa tânărului şi talentatului actor Antonio-Tadeus Mincă (colaborator al Teatrului Masca, din Bucureşti), care şi-a adunat câţiva colegi de breaslă la fel de tineri şi de dăruiţi, pentru a construi o trupă de improvizaţie inedită, inovatoare, imaginativă şi plină de avânt.

“Fiecare dintre aceşti tineri artişti are grijă ca la fiecare spectacol „Impro’velo’city” să-şi încânte publicul cu umor de cea mai bună calitate. Jocurile de improvizaţie pe care le propune trupa sunt uşor de recunoscut pentru consumatorii obişnuiţi ai teatrului de improvizaţie. Spectacolele trupei sunt caracterizate de suflul tineresc şi energia debordantă, alături de pasiunea şi entuziasmul depuse de talentaţii protagonişti.

Vă invităm şi vă aşteptăm cu drag la o imensă porţie de râs, la o gură proaspătă de voie bună, astfel încât să vă delectaţi cu rafinatele arome de umor şi cu zefirul talentelor unor tineri artişti frumoşi (la figurat, căci la propriu rămâne să vă convingeţi singuri).”, a spus PR-ul trupei, Tudor Sicomaş.

Mai multe detalii la pagina web: https://www.facebook.com/andaliviartclub

Intrarea este liberă, fiecare dintre cei care asistă la eveniment poate dona o sumă la libera alegere.

Număr de vizualizări :797


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro