Kindlein prezintă publicului timișorean „Cântece de război şi pace”

apr. 14th, 2014 | By | Category: Postcard

Miercuri, 16 aprilie 2014, de la ora 19.00, la Casa Artelor din Timișoara, Emil Kindlein propune, prin intermediul spectacolului ”Cântece de război și pace”, o altfel de experienţă sonoră. De la cântece şoptite acompaniate de chitara acustică la piese dure cu chitara electrică, poezie şi elemetele teatrale. „Sunetul ne afecteză emoţional atât prin ceea ce auzim dar şi prin vibraţiile pe care le simţim. Datorită nivelul sonor din partea a II-a a spectacolului, publicul este încurajat să poarte dopuri antifoane. Acestea  vor fi puse la dispoziţie de către organizatori.” (Emil Kindlein)

Spectacolul este structurat în jurul poeziilor lui Ion Minulescu, Nichita Stănescu, Al. Macedonski, Mihai Eminescu dar si a unor poeti contemporani ca Eugen Adrian Filip sau pe texte de Emil Kindlein.

Evenimentul este organizat de Ambulanţa Culturală în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Cultură Timiş.

Număr de vizualizări :998


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro