”Povești din Sud”, spuse prin muzică sud-americană

mart. 12th, 2014 | By | Category: Eveniment

Joi, 13 martie 2014, de la ora 20.00, la Andalivia Art Club (Str. 11 Iunie nr. 62, Bucureşti) va avea loc un concert pe ritmuri de trova – bolero – tango – milonga – valscriollo susţinut de trei performeri: Ioana Ernea – voce; Alexandru Nucă – chitară, voce; Raubel Torres Gonzales – bongos, bas. Cei trei muzicieni se reunesc în evenimentul  ”Cuentos del Sur (Poveşti din Sud)”.

Alexandru Nucă a început să studieze chitara la 6 ani şi de atunci a luat genurile musicale pe rând, ca şi instrumentele. A început să danseze tango şi la el s-a oprit, cumva, crescându-I între palme un bandoneon pe care l-a învăţat să plângă şi să râdă în ritmul acestei frumoase muzici, muzică pentru care îl lasă din mâini doar ca să ia chitara sau partenera de dans.

Raubel Torres Gonzales s-a născut la Havana – Cuba, unde a studiat la “Școala Națională de Arte”. A susținut concerte în Cuba, dar şi în mai multe țări europene precum Germania, Olanda, Italia, Danemarca, Suedia, Belgia și România. Raubel a cântat şi cântă alături de soliști cunoscuți ca Biu Marquetti, Analia Selis, Wladimir Pesantez, Orchestra Sălii Radio, Tasha Rodriguez şi mulți alții.

Ioana Ernea nu a făcut alte studii de canto în afara celor câteva ore pe săptămână pe care le face oricine studiază actorie, aşa că ea nu cântă, ci trăieşte melodiile pe care le „povesteşte”. Tot tangoul a făcut-o să înceapă să povestească alături de Alexandru si să fie chemată să susțină concerte la festivaluri de gen și nu numai, în România și Turcia, precum și să se alăture trupei argentiniene de tango Nuevo Narcotango, la concertul lor din 2011, din București.

Mai multe detalii la www.andalivi.org
Rezervări la numărul de telefon: 0769.288.120.

Număr de vizualizări :1191


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro