”dactăr nicu & his skyzoid band”, de Alexandru Muşina, lansat post mortem

ian. 14th, 2014 | By | Category: Eveniment

Joi, 16 ianuarie 2014, de la ora 18.00, la Librăria St. O. Iosif din Brașov va avea loc lansarea volumului inedit de poezie ”dactăr nicu & his skyzoid band”, semnat de regretatul Alexandru Muşina şi apărut recent la Editura Tracus Arte. Vor vorbi: Romulus Bucur, Andrei Bodiu, Caius Dobrescu şi Adrian Lăcătuş.

Acesta este primul eveniment din cel de-al şaselea an al Serilor Facultăţii de Litere.

Alexandru Mușina a absolvit Liceul „Andrei Șaguna” din Brașov în 1973, și Facultatea de Limbă și Literatură Română a Universității din București în 1978. A lucrat ca profesor de literatură la liceu, iar între 1984 și 1987 a cultivat flori. Este de asemenea doctor în litere la Facultatea de Litere a Universității din București (din 1996) și profesor de scriere creativă, folclor, literatură comparată la Facultatea de Litere a Universității Transilvania din Brașov. A fost patron al Editurii Aula din Brașov. Debutează în volumul colectiv de poezii Cinci, la Editura Litera, în 1982, iar individual cu Strada Castelului 104, la Editura Cartea Românească, în 1984. A fost membru al Cenaclului de Luni.

Număr de vizualizări :1284


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro