Concert de orgă de Crăciun

dec. 11th, 2013 | By | Category: Eveniment

Vineri, 13 decembrie 2013, de la ora 19.00, în incinta Bisericii Catolice ”Preasfântul Mântuitor“ (B.dul Nicolae Bălcescu, nr. 28 Bucureşti), va avea loc un concert de Crăciun la orgă, Armonii spirituale: Vocea sacră a orgii italiene. Organist: M. Bruno Medicina. Intrarea este liberă. Un eveniment organizat de Extreme Training.


Program
Girolamo Frescobaldi (1583-1643)
dal “Secondo libro di Toccate”
-Toccata prima
-Toccata quarta per la Levatione
-Toccata quinta
Domenico Zipoli (1688-1726)
dalle “Sonate d’Intavolatura”
-Suite in si-
Preludio – Corrente – Aria – Gavotta
-Suite in sol-
Preludio – Corrente – Sarabanda – Giga
Tommaso Albinoni (1671-1751)
-Adagio in sol-
Giuseppe Carcani (1703-1779)
-Pastorale
Domenico Cimarosa (1749-1801)
-Sinfonia per Organo

Bruno Medicina, din Genova, Italia, este diplomat al Conservatorului din Torino în specializările Orga, Pian și Compoziție.
După o perioadă în care a concertat ca pianist, s-a dedicat studiului muzicii antice italiene pentru orgă.
În România, Bruno Medicina acționează ca trainer și coach, și deține funcția de președinte al unei firmei de consultanță în business performance.

Număr de vizualizări :780


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro