Serile Crilia, la Iași

nov. 19th, 2013 | By | Category: Postcard

Joi, 28 noiembrie 2013, de la ora 18.00, la Librarium Palas din Iași, va avea loc o nouă ediție a Serilor CRILIA. Invitat este Daniel Buleu, lider al unei companii ieşene. Un eveniment organizat în colaborare cu Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany.

Invitatul va vorbi despre: „după ce să fugi – să câștigi mai mult (job hopper) sau să crești profesional frumos?”
Daniel Buleu are o carieră de 20 de ani in IT, în roluri de execuție sau management, în domenii ca: telecomunicații și servicii Internet, soluții personalizate, retail, consultanță.

Participanții sunt așteptați să doneze o sumă minimă, suma strânsă în cadrul acestei ediții mergând către fondul de urgenţă de la Fundația Serviciilor Sociale Bethany.
Înscrieri: http://crilia.ro/serile-crilia-daniel-buleu/

Număr de vizualizări :1142


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro