Sebastian Roché, invitat la East European Comic Con (EECC)

oct. 29th, 2013 | By | Category: Eveniment

Sebastian Roché, actorul care a interpretat rolul lui Balthazar în serialul de televiziune “Supernatural” va participa la cea de-a doua ediție a evenimentului East European Comic Con (EECC) ce se va desfășura la București în perioada 9-11 Mai 2014.

Pe lângă rolul lui Balthazar din serialul de succes “Supernatural”, actorul francez a jucat în producția cinematografică “Beowulf” alături de Anthony Hopkins, John Malkovich și Angelina Jolie. De asemenea, Sebastian Roché s-a făcut remarcat în serialele de televiziune și filme precum Law & Order, The Vampire Diaries, Criminal Minds, General Hospital, Fringe, The Mentalist, 24, The Unit, Charmed, CSI, Alias,Touching Evil, New York Undercover, Sex and the City, The Crossing, Happy Tears. În momentul de față, Roché interpretează rolul lui Mikael în serialul de televiziune The Originals.

Sebastian Roché va participa în calitate de invitat de onoare alături de alți artiști la Panels, în cadrul cărora vor avea loc sesiuni de întrebări și răspunsuri între actor și fanii acestuia. De asemenea, în cadrul evenimentului EECC 2014 vor exista, separat, și sesiuni de autografe și fotografii cu Sebastian Roché. Unul dintre actorii deja anunțați ai convenției este Jason Momoa, interpretul rolului Khal Drogo din serialul de televiziune Game of Thrones.

A doua ediție a evenimentului East European Comic Con va avea loc la Romexpo, București, în perioada 9 – 11 Mai 2014. Biletele pentru EECC 2014 se pot achiziționa de pe Myticket.ro și din magazinele Diverta din țară.

Număr de vizualizări :1065


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro