Conferințele de la Șosea: etnologul Șerban Anghelescu despre „Siegfried și Șeherezada”

oct. 18th, 2013 | By | Category: Eveniment

Joi, 24 octombrie 2013, ora 18.00, la Clubul Țăranului – Muzeul Național al Țăranului Român (Bucureşti), va avea loc o nouă conferință din ciclul Conferințelor de la Șosea, susținută de etnologul Șerban Anghelescu.

Muzeul Naţional al Ţăranului Român – cunoscut pe vremuri şi ca Muzeul de la Şosea – continuă ciclul său de conferinţe vizând dezbaterea publică a problematicii vaste a tradiţiilor în cultura română actuală. Conferinţele se adresează publicului larg, în mod special tinerilor specialişti din domeniile umaniste şi se organizează, la Clubul Ţăranului.

Despre celelalte ediţii ale Conferinţelor de la Şosea: http://www.muzeultaranuluiroman.ro/conferinte/

Număr de vizualizări :1050


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro