„Frumuseţea este şi în ochii care nu văd”, campanie dedicată nevăzătorilor

oct. 31st, 2013 | By | Category: Eveniment

În perioada octombrie-noiembrie 2013, se desfăşoară campania dedicată nevăzătorilor „Frumuseţea este şi în ochii care nu văd”. Aceasta reprezintă un proiect prin care se promovează frumuseţea universală, cu ajutorul a cinci femei nevăzătoare care miros flori, reacţiile lor fiind captate şi surprinse într-o serie de fotografii, ce vor fi expuse şi scoase la vânzare, scopul acestei campanii fiind strângerea de fonduri pentru Asociaţia Nevăzătorilor din România. Campania se va încheia cu o expoziţie fotografică, cu vânzare, în data de 19 noiembrie 2013, ora 18:30, la Sala de Expoziţii F64, Bucureşti. AgentiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Dacă nu ai fi văzut niciodată un trandafir, ţi-ai fi imaginat cum arată el, de fapt? Sau i-ai fi intuit frumuseţea doar prin mirosul său îmbietor?

Sunt oameni printre noi care ştiu că frumuseţea nu stă doar la suprafaţă, în detaliile pe care le putem percepe cu ochiul liber, ci undeva ascunsă şi totuşi uşor accesibilă. Un miros, o atingere sau un sunet poate defini, de multe ori, conceptul de frumuseţe pentru mulţi dintre noi.

Campania „Frumuseţea este şi în ochii care nu văd” pune accent pe importanţa problemelor cu care se confruntă nevăzătorii şi atrage atenţia asupra faptului că fiecare dintre noi se poate implica şi susţine această cauză.  Stă în puterea noastră să creăm un mediu prietenos şi confortabil tuturor celor lipsiţi de vedere.” – organizatorii

*Credit foto: Daniel Vrăbioiu

Pentru mai multe detalii: https://www.facebook.com/FrumuseteaEsteSiInOchiiCareNuVad

Număr de vizualizări :1574


One Comment to “„Frumuseţea este şi în ochii care nu văd”, campanie dedicată nevăzătorilor”

  1. dinu olarasu spune:

    i-ai fi INTUIT frumusetea…!
    ACESTA reprezinta…!

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro