“Copacul cu răvaşe” la MNŢR

oct. 20th, 2013 | By | Category: Eveniment

Luni,  21 octombrie 2013, ora 20:00, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român (Şos.Kiseleff nr.3, Bucureşti), Sala Acvariu, va avea loc evenimentul “Copacul cu răvaşe”.

“Copacul cu Răvaşe cuprinde o colecţie de citate din mentalul universal sau înţelepciunii anonime. Deşi obiect de serie, fiecare exemplar reprezintă un unicat, paradox care conturează conceptul studioului de design altFEL şi hazardART.

Poziţionat într-un loc vizibil şi accesibil într-o casă sau în orice fel de loc public, Copacul cu Răvaşe, pretext de comunicare şi promovare a înţelepciunii şi valorilor umane, are un scop practic, nu doar unul decorativ.

Oferite prietenilor, trecătorilor sau oricui, micile suluri, asemenea unor papirusuri în culori diferite de la alb, negru, gri sau roşu până la verde, galben, oranj, albastru, bleu, mov, grena, bleumarin, turcuaz, etc., pot fi culese prin extragere din zecile de răvaşe poposite asemenea unor fructe în crengile copacului.

Prin minunea hazardului, textul ales transmite mesajul cel mai potrivit, înlesnind dialogul.

După extragere, în orificiile rămase fără răvaşe se pot introduce altele noi. Editarea răvaşelor va constitui o activitate continuă a iniţiatorilor, care vor “alimenta” la cerere copacul cu “refill”, care se găseşte în cutiuţe cu diferite conţinuturi.

Copacul cu Răvaşe este un dar pentru oricine apreciază frumosul, îşi doreşte comunicarea, gustă dialogul şi este însetat de cunoaştere. (organizatorii)

Număr de vizualizări :1261


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro