Fresh Film Fest la a zecea ediție

aug. 26th, 2013 | By | Category: Eveniment

În perioada 28 august – 1 septembrie 2013, la Praga, va avea loc cea de-a 10-a ediție a Fresh Film Fest, festival internațional de filme studențești și de debut. Tema festivalului din acest an este ”FANATISM”. România este reprezentată în competiție de Bianca Rotaru cu filmul ”RIO”. Proiecțiile vor avea loc în următoarele cinematografe: Kino Světozor, Kino 35 Francouzského institutu, Bio Ponrepo, Studiu Béla, FAMU, iar proiecțiile în aer liber vor avea loc la Riegrovy Sady.


Secțiunile competiției sunt:
– Fresh Generation, competiție internațională de filme de debut;
– Confrontation, competiție internațională de filme și documentare studențești
– Theatre Optique este secțiunea tradițională a competiției, animație și filme experimentale.
Bright Future este o secțiune în afara competiției care se axează pe filme de debut care au mai obținut premii la alte festivaluri de film.
Break Rules oferă filme experimentale ale unor artiști și producători cu experiență.

Bianca Rotaru este studentă la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din București. Scurtmetrajul său Insomnia (2012) a participat la competița de la Festivalul Internațional de Film Studențesc „Cinemaiubit” din București.
Detalii pe: http://en.freshfilmfest.net/programme/entry/2013

Număr de vizualizări :1116


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro