”Noi 4”, ultima reprezentație de vară

aug. 26th, 2013 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 28 august 2013, de la ora 20.00, pe scena Godot Cafe Teatru (str. Blănari, nr 14), spectacolul de teatru „Noi 4”, scris de Lia Bugnar și regizat de Dorina Chiriac, va avea ultima reprezentație din această vară. Actori: Maria Obretin, Ilinca Manolache, Lia Bugnar și Marius Manole. Accesul în sala de spectacol se face în baza rezervărilor.

Într-un interviu acordat unei televiziuni online actrița și dramaturgul Lia Bugnar povestește: „Eram patru actori în curte la Green la o cafea și acolo limita e foarte mică între, dacă stai la masă la o cafea sau repeți ceva. La un moment dat am zis: Dar nu mă duc eu acasă și scriu o piesă și mâine ne vedem în același loc și toți care vor veni și ne vor întreaba dacă suntem la o cafea, iar noi le vom spune că repetăm pentru un spectacol.”
În același interviu actorul Marius Manole povestește despre personajul Victor: ”Îți trebuie o mare concentrare pe parcursul acestui spectacol, să ții o linie a personajului, care este foarte fragilă și foarte la limită. Poate să fie ușor să cazi, să fii penibil. „E un rol care mie îmi face plăcere pentru că înainte de toate eu sunt spectator la spectacolul acesta. Eu până intru, văd piesa. Cred că sunt cel mai fidel spectator al acestui spectatol. Ba chiar sunt și plătit. Adică mi se dau bani să stau în sală. Cine nu și-ar dori lucrul acesta?”.
Replici din spectacol:
„- Știți piesele alea în care personajul principal este o femeie senzuală plină de mister, foarte sigură pe ea, dar extrem de nefericită, din cauza unui porc pe care îl adoră și care o înșală pe toate drumurile? „
“– Tu cine eşti în piesa asta?
– Prietena soţiei înşelate.
– Rol de căcat! Se putea tăia. Mai bine erai chelneriţă, mai primeam şi noi un rând.”

Număr de vizualizări :1154


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro