Psihoterapeutul Michael Thompson susţine conferinţe în România

iul. 3rd, 2013 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 21 – 22 septembrie 2013, la RIN Grand Hotel din București, vor avea loc conferințe susţinute de psihoterapeutul Michael Thompson. Sâmbătă, pe 21 septembrie 2013, prima temă propusă este Cum să creştem un copil responsabil“, urmată de “Copilul presat de școală – Cum să ne ajutăm copiii să aibă succes la şcoală şi în viaţă”, “Natura băieţilor – Cum protejăm viața emoțională a băieților. Duminică, pe 22 septembrie 2013, Michael Thompson va aborda teme precum “Cei mai buni prieteni, cei mai inverșunați dușmani – înţelegerea vieţii sociale şi emoţionale a copiilor”, “Homesick and Happy – Cum contribuie timpul petrecut departe de părinţi la dezvoltarea copilului.

Cărţile lui  Michael Thompson vor fi publicate în curând la Editura Herald.

„Este timpul să schimbăm optica prin care privim viaţa emoţională a copiilor. În cadrul conferinţelor, părinţii vor aprofunda feluri în care să se (re)apropie de copiii lor, astfel încât să îi ajute în relaţia cu grădiniţa şi şcoala, în latura complicată a vieţii care de multe ori rămâne o necunoscută pentru părinţi: prieteniile, dinamica grupurilor care se formează la şcoală, fenomenul de bullying (intimidare) şi agresivitatea socială”, a declarat Otilia Mantelers, trainer de Playful Parenting, formator acreditat CNFPA.

„Pentru psihologi, conferinţele oferă informaţii noi susţinute de studii şi cercetări ştiinţifice din viaţa emoţională a copiilor şi din neuroştiinţă. Cadrele didactice vor beneficia de munca valoroasă pe care Michael Thompson o are de mulţi ani cu şcolile din SUA, experienţă care le va oferi instrumente noi pentru a face faţă conflictelor şi situaţiilor tensionate care apar între copii, dar şi între părinţi şi cadre didactice din cadrul şcolilor şi grădiniţelor”, a completat Otilia Mantelers.

Mai multe informaţii la pagina web: http://www.michaelthompson.ro/

Număr de vizualizări :1288


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro