Laura Adamache lansează primele volume din colecţia “Sian Cook”

iun. 12th, 2013 | By | Category: Eveniment

Vineri, 14 iunie 2013, ora 18.00, în Carrefour Orhideea (Bucureşti), va avea loc lansarea primelor patru cărţi din colecţia “Sian Cook”, semnate de Laura Adamache. Cititorii vor descoperi 24 de reţete delicioase şi uşor de preparat de “Aperitive”, „Salate”, „Checuri dulci şi sărate” şi „Bomboane şi biscuţi de ciocolată”. Invitaţi: Laura Adamache (autoare), Stela Cristea (Project Manager Gustos.ro)

“Pentru mine, bucătăria reprezintă locul în care fantezia se transformă în realitate. Un loc magic, plin de arome şi culori, pe care am început să-l iubesc încă din copilărie. Chiar dacă primele mele încercări culinare nu au fost încununate de succes, am continuat să învăţ şi să experimentez până când am reuşit să obţin rezultatele mult dorite.

În anul 2008, m-am hotărât să îmi creez un blog care a adunat, în 5 ani de existenţă, mii de prieteni. Nu gătesc exclusiv reţete tipice unei anumite bucătării, ci mai degrabă reţete simple şi rapide, ideale pentru ritmul de viaţă alert din zilele noastre.” – Laura Adamache.

“Sian Cook este o colecţie ce îşi propune să vină în sprijinul tuturor femeilor, în special pasionatelor de artă culinară, cu o gamă largă de reţete, pentru toate gusturile. Totodată, urmează să aducem mămicilor sfaturi practice si reţete sănătoase pentru copiii de toate vârstele.” – Silvia Penescu, Project Manager Sian Books

Sian Books Parte a Grupului Editorial ALL şi singura editură din România dedicată exclusiv femeilor, Sian Books îşi propune să acopere o gamă cât mai largă a preocupărilor sexului frumos, de toate vârstele. De la îngrijire, sănătate, dezvoltare personală, timp liber, relaţii şi parenting, la cunoaşterea eroinelor care au schimbat cursul istoriei sau la ultimele informaţii din lumea modei.

Număr de vizualizări :1306


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro