“SZIGET – cel mai bun festival al Europei” şi cel mai mare festival al României, PENINSULA

iun. 12th, 2013 | By | Category: Eveniment

Vineri, 14 iunie 2013, ora 15:00, la Institutul Balassi – Institutul Maghiar din Bucureşti – str. Gina Patrichi nr. 8, va avea loc o conferinţă de presă extraordinară, în cadrul programului Noaptea Institutelor Culturale. Tema conferinţei de presă va fi “SZIGET – cel mai bun festival al Europei” şi cel mai mare festival al României, PENINSULA, ce se mută din anul acesta la Cluj-Napoca. La conferinţa de presă va participa dl. Berta András, directorul Relaţiilor Internaţionale a festivalului SZIGET, iar organizatorii festivalului PENINSULA vor intra în direct în discuţii cu ajutorul skype-ului din Cluj-Napoca.

Cu ocazia acestei conferinţe de presă se va anunţa vernisajul expoziţiei de fotografii despre festivalul SZIGET a fotografului Konkoly-Thege György, iar cei interesaţi vor fi întâmpinaţi de o expoziţie despre festivalul PENINSULA.

Număr de vizualizări :1322


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro