Chris Tănăsescu vorbeşte despre poetry performance la “Cafeneaua critică”

iun. 3rd, 2013 | By | Category: Postcard

Miercuri, 5 iunie 2013, ora 19.00, în Club A (Bucureşti), va avea loc o nouă ediţie a proiectului de dezbateri culturale “Cafeneaua critică”. La eveniment, „autorul-spectacol” Chris Tanasescu va vorbi despre scrierile şi „performările” sale și va… „performa”! Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

Chris Tanasescu (în grafia adoptată – tot din raţiuni „internaţionaliste”! – de către Cristian Tănăsescu): remarcabil poet român, autor al câtorva apreciate volume de versuri; lider – de asemenea – al grupului de „spectacol poetic” (poetry performance) Margento, cu numeroase reprezentații în ţară şi în lume, prezent la festivaluri de gen de pe mai multe continente; anglist şi americanist prin formaţie, traducător de poezie de limbă engleză şi eseist interesat de aceleaşi spaţii culturale. Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. De la reluarea sa în noiembrie 2008, Cafeneaua critică a fost găzduită de cluburile bucureştene The Silver Church, Club A şi Club Control. De la debutul „stagiunii” 2011-2012, Cafeneaua critică a revenit la Club A.

Număr de vizualizări :1330


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro