“Zilele filmului de umor”, ediţia a IV-a

iun. 28th, 2013 | By | Category: Eveniment

În perioada 3-4 iulie 2013, ora 21:30, la Grădina de vară Capitol din Timişoara, va avea loc evenimentul “Zilele filmului de umor”, ediţia a IV-a. Eveniment organizat de Institutul francez din Timişoara.

În deschidere, miercuri, 3 iulie, va fi proiectat un film polițist, „OSS 117 Rio ne  répond plus /OSS 117 Rio nu mai răspunde”, realizat de Michel Haznavicius, iar joi, 4 iulie, va fi poiectat filmul „La Tournée/Turneul”, realizat de Mathieu Amalric. Ambele filme sunt subtitrate în limba engleză. Proiecţiile vor fi precedate de scurt metraje.

Număr de vizualizări :1274


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro