“Le dernier chemin de Dracula” de Florian Bichir, editat în Franţa

iun. 5th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Volumul “Le dernier chemin de Dracula” al scriitorului şi jurnalistului Florian Bichir a fost editat săptămâna acesta în Franţa, în colecţia “Clasic”, seria “Religie”, la editura “Edilivre”.

Lansat pe 22 februarie 2013 la Klausenburg Café-Konditorei din Cluj-Napoca alături  de „Journal à Klausenburg“, scrisă de jurnalistul Octavian Hoandră şi „Chants“, de Vasile Dâncu, cartea a fost tradusă în limba franceză de Letiţia Ilea. Cele trei volume editate de “Eikon” au fost prezente la cea de-a 33-a ediţie a Salonului de Carte (Salon du livre) de la Paris, 22-25 martie.

“O incursiune cu har în istoria practică a creştinismului ortodox românesc cristalizat în opera de artă în spaţiul carpato-danubiano-pontic. Cartea este excepţională şi prin relevarea suferinţelor pentru credinţa creştină în timpul comunismului. Autorul vădeşte multă delicateţe spirituală în stilul său inedit”, a scris prof. univ. dr. h.c. Gheorghe Mihai, Universitatea de Vest din Timişoara.

“Aşa cum am promis clujenilor la lansarea din 22 februarie nu ne-am făcut de râs”, a spus Florian Bichir, care a dedicat acest succes editurii Eikon, doamnei Letiţia Ilea, dar mai ales amicului Tavi Hoandră.

Număr de vizualizări :1287


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro