“PARCURS” de Mariana Gorczyca

iun. 3rd, 2013 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 8 iunie 2013, ora 14:00, în incinta Clubului de la Pianu de Jos, Județul Alba, la încheierea Competiției dotată cu trofeul Cupa Alpin 57 Lux ”Paul Tomița”, va avea loc o întâlnire a cititorilor cu romanul Marianei Gorczyca, “PARCURS”, Editura Eikon. De data aceasta cei vizați sunt în special jucătorii de golf din România, cei pentru care glosarul de la sfârșitul cărții, cu cei câțiva termeni specifici acestui sport, nu le este neapărat necesar.

PARCURS aduce pentru prima dată în literatura română jocul de golf și arta de ști să o iei de  la capăt.

Paul Tomița, personaj adus de Mariana Gorczyca chiar în povestea cărții, a fost jucător profesionist de golf, instructor, cel care l-a inițiat în acest nobil sport inclusiv pe Majestatea Sa Regele Mihai.

Moderatoarea evenimentului, doamna Mirela Străjan, l-a invitat la eveniment pe criticul literar Daniel Cristea-Enache, care nu se va afla însă pentru prima dată la acest Club de Golf, amplasat în apropierea celor două Piane, de Sus și de Jos, într-un spațiu blagian recognoscibil în fiecare metru pătrat de pe teren și în fiecare gorun de pe traseele celor 18 cupe.” (organizatorii)

Eveniment organizat de Clubul de Golf ”Paul Tomița” și Editura Eikon.

Număr de vizualizări :5031


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro