“Jurnalul cool pentru fete” şi “Jurnalul cool pentru băieţi” de Dawn DeVries Sokol

iun. 19th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Paralela 45, în colecţia “Cercul de lectură şi scriere creativă”, a apărut volumul “Jurnalul cool pentru fete” de Dawn DeVries Sokol, traducere de Ianina Marinescu. De asemenea, a apărut “Jurnalul cool pentru băieţi” de Dawn DeVries Sokol, traducere de Ianina Marinescu.

“Jurnalul cool pentru fete” de Dawn DeVries Sokol

“ÎNVAŢĂ SĂ TE EXPRIMI CREATIV, folosindu-te de trucurile, tehnicile şi materialele propuse de acest jurnal inedit – de la creioane şi pixuri obişnuite la creioane ulei pastel, pixuri cu gel, pastă corectoare, colaje, copii xerox, fotografii, etichete, markere şi multe altele!
Zilele tale MERITĂ să fie înscrise într-un jurnal. E o activitate amuzantă, creativă şi eliberatoare!” (editorii)

“Jurnalul cool pentru băieţi” de Dawn DeVries Sokol

“FĂ SĂ PLOUĂ CU CERNEALĂ în acest jurnal plin de trucuri creative şi de îndemnuri amuzante!
FOLOSEŞTE creioane, pixuri, acuarele, markere, pastă corectoare, pete de cerneală şi multe altele. Transformă-ţi jurnalul într-o adevărată OPERĂ DE ARTĂ cu ajutorul colajelor, copiilor xerox, fotografiilor şi diverselor tehnici de conturare şi subliniere.
JURNALUL COOL PENTRU BĂIEŢI îţi garantează ore întregi de distracţie creativă! (editorii)

Număr de vizualizări :1823


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro