Revista Caiete Silvane, în format electronic

mai 20th, 2013 | By | Category: Eveniment

De curând, a apărut ediția on – line a nr. 100/mai 2013 al revistei Caiete Silvane, revistă editată de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, sub egida Uniunii Scriitorilor din România, a Consiliului Județean Sălaj, Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Zalău.

Detalii pe www.caietesilvane.ro, unde, la secțiunea Arhiva Ediții puteți vizualiza ediția și în format pdf.
Ediția tipărită va fi distribuită începând de luni, 20 mai 2013. Miercuri, 22 mai 2013, de la ora 12, revista Caiete Silvane va fi sărbătorită la sediul filialei Cluj a Uniunii Scriitorilor din România, în cadrul unei manifestări organizate de USR filiala Cluj, ICR filiala Transilvania, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Editura Eikon, iar vineri, 24 mai 2013, de la ora 12, revista va fi sărbătorită de Consiliul Județean Sălaj, iar apoi de Primăria Zalău.

Număr de vizualizări :937


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro