Programe pentru copii la Muzeul Zambaccian

mai 28th, 2013 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 1 iunie şi duminică, 2 iunie 2013, la Muzeul K.H. Zambaccian (strada Muzeul Zambaccian nr. 21A, București), vor avea loc două programe organizate special pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani. Aceste programe sunt realizate în cadrul proiectului „Poveştile biroului” iniţiat de Tania Ignat, designer de obiect, în colaborare cu Muzeul Naţional de Artă al României, organizatorul principal.

Programele au ca temă reciclarea şi reutilizarea materialelor folosite şi sunt structurate în două părţi: o discuţie despre materialele din care sunt făcute obiectele care ne înconjoară – cum şi din ce se obţin, prin ce procedee se pot recicla, de ce reciclăm, cum putem utiliza creativ resursele reciclabile -, urmată de un atelier în care participanţii vor putea realiza obiecte (jucării, obiecte utile sau decorative) din materiale reciclabile (hârtie, plastic, aluminiu etc.).

Programele au loc astfel:
– sâmbătă, 1 iunie, orele 11.00: program pentru familii cu copii de 6-9 ani;
– duminică, 2 iunie, orele 11.00: program pentru familii cu copii de 10-13 ani;

Durata aproximativă: 2 ore;
Tarif: 15 lei/ persoană;
Materialele sunt puse la dispoziţie de organizatori.

Participarea se face numai pe bază de înscriere la telefon 021.314.81.19 sau prin e.mail la familii@art.museum.ro.

Număr de vizualizări :1027


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro