Mihail Gălăţanu dezbate pe tema “Vinul nostru cel de toate zilele”

mai 22nd, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Duminică, 26 mai 2013, ora 11.00, la Sala Mică a Teatrului Naţional Bucureşti, Mihail Gălăţanu va susţine conferinţa cu tema “Vinul nostru cel de toate zilele”.

“Vinul este viaţă. Şi toată viaţa însăşi. Viaţă ruptă din pasiune, pe deasupra, o întrunire a tuturor artelor, dar şi o sinteză, în acelaşi timp: simfonie, logos, parfum, paletă de culoare.” – Mihail Gălăţanu

Mihail Gălăţanu s-a născut la 11 septembrie 1963, în Galaţi. Absolvent al Facultăţii de Fizică-Mecanică, 1988. A lucrat în cercetare, în Politehnica Bucureşti. Absolvent al unei şcoli postuniversitare la Paris, cu specializare în Relaţii Internaţionale, 1994-1995. De două ori bursier al Guvernului Francez (1994) şi al Comunităţii Europene (1995).

A lucrat pentru revista bilingvă Europe/Europ, a Uniunii Europene. Redactor şef laFlacăra, Playboy, Flagrant etc. Adjunct al lui Cornel Nistorescu la Expres şi, mai târziu, la Evenimentul Zilei, de unde pleacă în 2004. Director al revistei Flacăra. Membru în Consiliul Director, Colegiul Editorial al trustului de presă S.C. Publicaţiile Flacăra S.A. Membru în Clubul Român de Presă, Clubul Român de Vin, în PEN Club şi în Consiliul de conducere al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Asociaţia Scriitorilor din Bucureşti. Din mai 2012, firma sa, Rabbit Media, editează un grup de reviste pe zona de drink&food: Vinuri de Top, Top Drink & Food etc.

Număr de vizualizări :1089


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro