Dezbatere cu operatori culturali la AFCN

mai 27th, 2013 | By | Category: Postcard

Administrația Fondului Cultural Național invită operatorii culturali care au făcut propuneri de modificare a normelor privind organizarea și funcționarea comisiilor, procedura de selecție a programelor, proiectelor și acțiunilor culturale în vederea acordării de finanțări nerambursabile din Fondul Cultural Național, precum și de soluționare a contestațiilor, la o întâlnire pentru susținerea diferitelor propuneri înaintate în perioada în care proiectul de act normativ a fost supus consultării publice, urmând ca minuta redactată după această întalnire să fie înantată Ministerului Culturii în vederea definitivării proiectului de act normativ, și supunerii acestuia spre aprobare prin ordin al ordonatorului principal de credite. Întalnirea va avea loc miercuri, 29 mai, ora 15.00, la sediul AFCN din Bd. Unirii 22, Bucureşti, sala 202.

La această întalnire și-a anunțat prezența și o parte din membrii Consiliului Administrației Fondului Cultural Național.

Număr de vizualizări :646


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro