Debutează proiectul „Dialoguri cu scriitori români”

mai 21st, 2013 | By | Category: Eveniment

În perioada 23-24 mai 2013, în Librăriile Cărtureşti din Cluj, Iaşi, Timişoara şi Bucureşti, Filip Florian, Lucian Dan Teodorovici, Simona Sora şi Matei Florian se vor întâlni cu cititorii şi cu toţi cei pasionaţi de lectură în cadrul proiectului “Dialoguri cu scriitori români”. Proiectul „Dialoguri cu scriitori români” se desfăşoară în librăriile Cărtureşti din toată ţara şi şi-a propus să pună scriitorul în faţa publicului său pentru un singur motiv: pentru că este scriitor! Un prilej în care acesta poate fi el însuşi, salvat chiar şi de propriile sale cărţi. Pentru că la aceste întîlniri nu se va discuta doar despre ultima sa carte sau despre toate cărţile scrise de el, nici măcar nu se va discuta doar despre activitatea sa publicistică. Fără a fi pierdute din vedere, toate acestea vor fi aservite unui scop mai important şi anume acela de a mijloci întâlnirea scriitorului (ca autor, dar şi ca om) cu publicul său. (organizatorii)

Programul întâlnirilor:

Joi, 23 mai, vor avea loc trei întâlniri în librăriile Cărtureşti din ţară:

• de la 19.00, Filip Florian, librăria Cărtureşti Iulius Mall Cluj, moderator Mihai Mateiu

• de la ora 19.00, Lucian Dan Teodorovici, librăria Cărtureşti Palas Mall Iaşi, moderator Iosif Prodan

• de la ora 19.00, Simona Sora, librăria Cărtureşti Iulius Mall Timişoara, moderator Simona Pele

Vineri, 24 mai, la ora 19.00, va avea loc prima ediţie a proiectului “Dialoguri cu scriitori români”, la Bucureşti, pe Terasa Verona. Invitatul ediţiei va fi scriitorul Matei Florian. Moderatori: Corina Bernic şi Silviu Dancu.

Număr de vizualizări :794


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro