Caravana EUB, la Facultatea de Filosofie

mai 21st, 2013 | By | Category: Postcard

Miercuri, 22 mai 2013, începând de la ora 09:00, la Facultatea de Filosofie (Splaiul Independenţei, nr. 204, București) va ajunge Caravana Cărţii Ştiinţifice a Editurii Universităţii din Bucureşti (EUB).

Cu titluri în limba română şi în limbi străine, Caravana vine în întâmpinarea conferinţei dr. Tudor Baetu (cadru didactic la Universitatea din Viena, doctor în filosofie, cercetător şi autor a numeroase articole, având o carieră internaţională), intitulată Parts, Wholes and Levels of Reduction in Biology, care va avea loc la ora 18:00. Conferinţa se încadrează în seria seminarului săptămânal al Departamentului de Filosofie Teoretică, unde se expun rezultate de cercetare şi se discută cu participanţii.

Număr de vizualizări :761


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro