“Liber de causis” de Florin Partene

mai 28th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 30 mai 2013, ora 19:00, la Librăria Cărtureşti Iulius Mall (Cluj-Napoca), va avea loc lansarea volumului “Liber de causis” de Florin Partene, Editura Charmides. Volumul va fi prezentat de Ştefan Manasia, urmat de un mini-dialog moderat de Mihai Mateiu.

Florin Partene s-a născut în 1974 la Maieru. Debutează în 2007 cu volumul de poeme „Reverenţa” (Editura Vinea, Bucureşti), distins cu premiul „Mihai Eminescu” Opera Prima, premiul revistei „Cuvântul” şi premiul revistei electronice „TIUK”.

Număr de vizualizări :768


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro