Mircea Dinescu, invitat la Galeria Galateca

apr. 16th, 2013 | By | Category: Postcard

Joi, 18 aprilie 2013, de la ora 19.30, la Galeria Galateca (Calea Rosetti nr 2-4, la parterul Bibliotecii Centrale Universitare) va avea loc o întâlnire la ceas de seară cu scriitorul Mircea Dinescu. Literatura, vinul, seducția și nu în ultimul rând piesele muzicale de pe CD-ul ”Femeile din secolul trecut”, interpretate live de poet, vor readuce parfumul Bucureștilor de altă dată în inima bătrânului nostru oraș.

Evenimentul este integrat expoziției ”The Rest is Yesterday”, care prezintă o incursiune în istoria modei începând cu Epoca Elisabetana și până după cel de-al doilea Război Mondial, ultima din seria expozițiilor dedicate designului de fashion.

Număr de vizualizări :1304


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro