Lansarea unui nou număr al Revistei de Povestiri

apr. 16th, 2013 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 17 aprilie 2013, ora 19:00, în Music Club (Bucureşti), are loc o nouă lansare a Revistei de Povestiri. Povestirile publicate în acest număr sunt scrise în cea mai mare parte de nume noi, iar pe latura vizuală se profilează George Roșu (ilustrație), Dragoș Mălăescu (fotografie) și Corina Roșca (desenatoarea eternă a motanului mov). Coperta a fost creată de Alina Samoschi, membră a Clubului Ilustratorilor.

“Evenimentul are ca temă curentul literar simbolism, ca atare în program sunt incluse activități care mai de care mai pline de înțelesuri. Ca de obicei, concursurile sunt năstrușnice: dezlegarea unei fraze scrise într-un alfabet inventat, condimentarea unor povestiri prin extragerea unor cuvinte în mod aleatoriu, născocire de incantații și loterie de chei, dintre care, desigur, numai una deschide cufărul ascuns.

La finalul lansării se lasă cu râs, dat fiind că trupa Obligo va susține un spectacol de improvizație.

Pentru detalii, urmăriți evenimentul pe Facebook.” (organizatorii)

Număr de vizualizări :986


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro