”Cabaretul imposibilului” la Teatrul Național din Timișoara

mart. 13th, 2013 | By | Category: Postcard

Joi, 15 martie 2013, de la ora 20.00, la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara (str. Mărășești nr. 2), va avea loc o reprezentație a spectacolului ”Cabaretul imposibilului”. Spectacol în limba franceză, subtitrat în limba română. Un eveniment organizat împreună cu Institutul francez din Timișoara.


Trei oameni, trei povestitori venind din orizonturi artistice şi geografice foarte diferite, se intersectează, se întâlnesc şi îşi spun povestea pe scenă pentru ca, împreună, să construiască acest Cabaret al imposibilului.

Originari din trei colţuri de lume diferite, respectiv Bretania, insula Reunion şi Quebec, cei trei tovarăşi şi-au umplut tolba cu poveşti, anecdote amuzante şi înţepătoare, istorisiri din călătorii, mituri şi legende, dând astfel farmec regiunilor lor.

Diferiţi, provenind din ţări îndepărtate, aceştia s-au reunit în jurul unei limbi pe care o împărtăşesc şi o explorează în stil propriu în acest spectacol emoţionant şi hilar care ne determină să călătorim în cele patru colţuri ale francofoniei.

Număr de vizualizări :1159


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro