“Dracula-Ordinul Iubirii”, lansat la Râmnicu Sărat

feb. 7th, 2013 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 9 februarie 2013, ora 11.00, în incinta Centrului Cultural “Florica Cristoforeanu” din Râmnicu Sărat, va avea loc lansarea romanului “Dracula-Ordinul Iubirii”, aparținând contelui francez de origine română Laurian Câlniceanu de Kelling, Editura Rafet. Amfitrionul evenimentului va fi dl. Constantin Marafet, directorul editurii Rafet. Despre carte și autor va vorbi poetul Marian Ilie.

“Pe parcursul pseudo-jurnalului zen puteți afla amănunte extreme de interesante vis-à-vis de ipotezele inedited privind descifrarea tăblițelor de aur din tezaurul dacic de la Sinaia sau informații despre Prințul Charles și numeroasele sale vizite din România.” (editorii)

„Cartea prezintă intâmplările din perioada campaniei electorale locale din 2012 când volumul de debut „PICURI DE ROUĂ” este trimis de editura Rafet la o bibliotecă din Paris. Aici a fost văzut de excentricul Conte de origine română Laurian Câlniceanu de Kelling, profesor de istorie, doctor în hermenautică, Cavaler al ORDINULUI IUBIRII. Datorită acestui volum de haiku acesta a dezlegat o enigmă la care lucra de peste 35 de ani! Acum va veni să mulțumească autorului, să prezinte câteva ipoteze inedite pentru istoria și literatura română și … mult mai mult decât atât!” (echipa Ordinul Iubirii)

Număr de vizualizări :3262


4 Comments to ““Dracula-Ordinul Iubirii”, lansat la Râmnicu Sărat”

 1. Ion Hoinaru spune:

  Interesant. Deci „Picuri de rouă” a provocat o avalanșă.. Interesant. regret ca nu pot fi de fata.

 2. Fratila Genovel-Florentin spune:

  Exact!
  Totul a inceput in momentul in care volumul PICURI DE ROUA a ajuns la Paris !
  Cu siguranta DRACULA Ordinul Iubirii va ajunge in Canada la dvs.!

 3. Echipa ORDINUL IUBIRII spune:

  Va spuneam ca Ramnicu Sarat a fost – asta vara, pentru o zi – Capitala Mondiala a Literaturii si dadeam de inteles ca aici se vrea chiar mai mult. Iata, sambata a avut loc o noua sedinta a Parlamentului nostru Literar, care a legiferat intrarea in istoria literaturii mondiale a cartii DRACULA*Ordinul Iubirii, de Genovel-Florentin Fratila (Ramnicu Sarat, Ed. Rafet, 2013), un „pseudojurnal Zen”, cum il intituleaza autorul, o delicata lucrare de inginerie epica (nota mea) in care realul si imaginarul se impletesc in cea mai decenta proportie, iar prezentul se imbina cu istoria si legenda, generand un discurs literar captivant, bine dozat si bine tintit. E povestea unui inginer ramas somer, care-si cauta – fara succes – un drum in politica, pentru a-l descoperi in literatura. Smuls din cele lumesti de talentul sau de bijutier intr-ale cuvantului si noimei, evadeaza in lumea mirificului, unde traieste o experienta revelatorie, care ii ofera raspunsuri la o serie de enigme si intrebari existentiale. De-abia acum, „mirificat” in Cavaler al Ordinului Iubirii, este pregatit sa infrunte provocarile social-politicului si sa invinga datorita FLORII VIETII si a PLANULUI DE SCHIMBARE A LUMII. O revansa izbavitoare, pentru el si pentru semeni – cata vreme iubirea este si triumfa.
  O carte frumoasa, captivanta, usor de citit, accesibila si ca pret, in care indraznesc sa vad un „best seller”. Pentru detalii legate de carte va puteti adresa prin e-mail , iar dupa citirea ei va asteptam alaturi de noi, in Echipa ORDINUL IUBIRII..

  Iata, mai jos, un prim ecou:
  http://www.youtube.com/watch?v=nUsfu97-0fA

  DARCULA Ordinul Iubirii -lansare

 4. Echipa ORDINUL IUBIRII spune:

  DRACULA Ordinul Iubirii

  O carte absolut fascinanta al carei subiect porneste de la un fapt real, dezbate o noua viziune asupra operei lui Lucian Blaga si propune un PLAN DE SCHIOMBARE A LUMII. Cu ajutorul regulii de baza a haiku-ului, 5-7-5, contele Laurian Calniceanu, cavaler al Ordinului Iubirii, dezleaga misterul tablitelor de aur de la Sinaia.

  O adevarata pledoarie pentru schimbarea lumii, schimbare ce incepe din interiorul fiecaruia.

  „Simplitatea este esenta genialitatii!”;
  „urmeaza Calea – / primul pas incepe din / Templul LUMINII”;
  „Calea Iubirii – / Cheia intelepciunii / deschide Poarta”;
  „deschide Poarta – / transformat in LUMINA / vei gasi SURSA”;
  „Schimbarea lumii incepe din interiorul fiecaruia!”;
  „femeia – un etern mister”

  – sunt doar cateva elemente ce incita la lectura!”

  Biblioteca Judeteana Buzau

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro