Radu Niţescu şi Helena Corogoda, la Clubul de lectură Institutul Blecher

feb. 13th, 2013 | By | Category: Eveniment

Vineri, 15 februarie 2013, ora 19:00, la Centrul Cultural Tramvaiul 26 (București, strada Cercului nr. 6), va avea loc o nouă ediţie a  Clubului de lectură Institutul Blecher. Invitaţi: Radu Nițescu și Helena Corogoda. Eveniment organizat de Claudiu Komartin.

Radu Nițescu (n. 1992, București) a debutat cu volumul de poezie „Gringo” (2012), pe care îl recomandă tuturor cu căldură. A fost conceput pe această melodie: http://www.youtube.com/watch?v=CS9OO0S5w2k.

Helena Corogoda (n. 1987, Rădăuți) a absolvit Facultatea de Filosofie la Iași. Una dintre povestirile sale, „Incienso (Cer deasupra Ligiei)”, a fost selectată printre câștigătoarele concursului CDPL-TIUK!, fiind publicată în „Tiuk” (nr. 36 / 2012).

Număr de vizualizări :1463


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro