„Open de dor” de Ioan Mateiciuc

feb. 8th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 9 februarie 2013, ora 18:00, în  Music Pub din Suceava (str. Mihai Viteazu 40) va avea loc un nou eveniment literar organizat de cenaclul Zidul de Hartie. Cu această ocazie va fi susţinut un recital de poezie precedat de o prezentare de carte. Autorul invitat este Ioan Mateiciuc, poet, cântăreţ folk, preşedinte al Asociaţiei pentru Cultură şi Solidaritate „Peter Tomaschek” şi organizator al Festivalului Folkever de la Siret. Volumul de versuri „Open de dor” de Ioan Mateiciuc  a fost publicat de editura Alexandria Publishing House, prefaţă de Clara Mărgineanu şi ilustraţii de Andreea Alexandra Stela Juduc. Moderator: Florin Dan Prodan.

„Poetul este un orfic înăscut, jonglează cu sunetul şi îl aşază în poezie ca pe o poză veche de familie. Rar se mai întâmplă să descopăr un tânăr debutant angajat spre poezia cu tonuri muzicale.” – Paul Gorban.

Număr de vizualizări :1336


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro