“Ultima fotografie” de Bogdan Hrib

feb. 17th, 2013 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 20 februarie 2013, ora 19.00, în Cafeneaua din Corpul R al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Bogdan Hrib va citi în cadrul proiectului „Serile Timpul” din cel mai nou roman al său, “Ultima fotografie”, apărut recent la Cartea Românească. Lectura va fi urmată de un dialog cu cititorii. Moderator: Liviu Antonesei.

„Bogdan Hrib este romancier în sensul cel mai pur al cuvântului, se mişcă natural în proza de întindere, cu acţiune, personaje, intrigă. El trece acum de la subgenurile mai dinamice, crime, thriller, mystery, pe care le-a frecventat cu succes, la un roman de dragoste cu o nuanţă uşor exotică, dar şi mai profund în măsura complexităţii sporite a personajelor. Eroul şi naratorul acţiunii este un fost fotograf profesionist care trăieşte, pe fondul unei depresii, o poveste de iubire. Expert al suspansului, al neprevăzutului, al stilului alert şi palpitant, Bogdan Hrib vine în romanul psihologic cu toate aceste calităţi care se dovedesc fertile şi manevrează cu siguranţă destine verosimile, dar şi incitante. Pariez că el îşi va cuceri şi de data asta cititorii.” (Horia Gârbea)

Număr de vizualizări :1324


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro