“Liber de literatură. Scrisul extrem” cu Gheorghe Iova, la Tramvaiul 26

feb. 5th, 2013 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 9 februarie 2013, ora 19.00, la Tramvaiul 26 (strada Cercului nr 6, Bucureşti) va avea loc evenimentul “Liber de literatură. Scrisul extrem”. Invitat: Gheorghe Iova. Eveniment prezentat de Răzvan Ţupa. Gazde: Iulia Militaru şi Cătălina Matei.

“Anul trecut, editura Charmides a lansat „Documentarea unei neînţelegeri”, un volum de teorie literară, corespondenţă şi poezie cu Gheorghe Iova. Literaturile (joc social, loc al performanţelor cu cuvinte, teren de manevre pentru ideologii) sunt puse la colţul din sufrageria Tramvaiului 26 într-o dezbatere şi lectură cu Gheorghe Iova şi Răzvan Ţupa. Tot ce nu ai avut unde să citeşti privind membranele care despart istoria literară de evoluţiile expresivităţii în anii 60′, 70′, 80′, 90′ şi acum. Cu participarea pictorului Marius Frăţilă.

Evenimentul relaţional va fi scris în direct pe pagina de facebook a întâlnirii de sâmbătă, unde, cei care nu reuşesc să fie în Tramvaiul 26 din zona Moşilor vor putea să intervină şi să pună întrebări live.

Veniţi cu instrumentele de comunicare la voi pentru a putea fi printre cei care relatează în direct evenimentele.” (organizatorii)

Număr de vizualizări :1263


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro