„Un secol pentru România”, lansat pe DVD

ian. 19th, 2013 | By | Category: Eveniment

Luni, 21 ianuarie 2013, ora 11.00, la sediul ICR (Aleea Alexandru 38, București), va avea loc o conferință de presă prilejuită de lansarea pe DVD a filmului „Un secol pentru România”.  Produs de Televiziunea Română după un scenariu al istoricului Adrian Cioroianu, filmul „Un secol pentru România” urmărește zece țeluri pe care statul român le-a avut de-a lungul ultimei sute de ani, până la a deveni pe deplin parte a Europei.

Lansarea prefațează conferința cu tema „Constituirea României Moderne“ susținută de acad.Dan Berindei, care va inaugura miercuri, 23 ianuarie, ciclul Conferințelor ICR.

Număr de vizualizări :1212


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro