„Invitaţi de nota 10: Olimpicii României”, premiaţi de Radio România

ian. 9th, 2013 | By | Category: Eveniment

Vineri, 11 ianuarie 2013, ora 11.00, în foaierul Sălii de Concerte „Mihail Jora” al Radio România (Bucureşti) va avea loc premierea câtorva dintre cei mai străluciți reprezentanți ai școlii româneşti, selectați prin proiectul „Invitaţi de nota 10: Olimpicii României”.

Proiectul Invitaţi de nota 10: Olimpicii României a fost iniţiat de către Radio România în noiembrie 2011, în cadrul Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură. Principalele sale obiective sunt promovarea și recompensarea elevilor medaliaţi la concursurile internaţionale la diverse discipline, în încercarea de a acorda o mai mare vizibilitate performanțelor înregistrate în învățământul românesc.

Premiile vor fi oferite de Radio România, în calitate de inițiator al proiectului și de organizator al Târgurilor GAUDEAMUS și de partenerii săi, Automobile Dacia şi Fundaţia Euromonitor.

Număr de vizualizări :1019


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro