„IEUDUL FĂRĂ IEŞIRE” de Ioan Es. Pop, la MNLR

dec. 9th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Luni, 10 decembrie 2012, ora 19:00, la Muzeul Naţional al Literaturii Române din Bucureşti va avea loc cea de a treia reprezentaţie a spectacolului IEUDUL FĂRĂ IEŞIRE„, de Ioan Es. Pop – o punere în scenă a unuia dintre cele mai bune volume de poezie din ultimele decenii. Regia e semnată de Crista Bilciu. Eveniment organizat de Muzeul Naţional al Literaturii din Bucureşti şi Teatrul de Foc. Distribuţia: Anda Saltelechi, Rodica Bunea, Sandra Simon, Cristian Rus. Muzica: Maria Ungheanu (soprană), Andreea Dragomir (oboi). Proiecţii video: Vlad Rotaru.

„Este vorba despre un exerciţiu teatral, muzical şi vizual, un nou mod de a citi unul dintre cele mai bune volume de poezie contemporană romanească. Spectacolul va avea loc la Galeriile MNLR (B-dul Dacia nr. 12) şi va fi urmat de o discuţie liberă cu publicul, în prezenţa autorului.

Spectacolul face parte dintr-un proiect de popularizare a poeziei contemporane româneşti prin intermediul teatrului – alături de POEZISELE (o antologare a câtorva dintre cei mai buni poeţi de la generaţia 80 încoace) şi BLAS-FEM (o incursiune în lirica feministă românească).” (Crista Bilciu)

Număr de vizualizări :1737


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro