“Cheia” de Simon Toyne

nov. 11th, 2012 | By | Category: Eveniment

Scriitorul Simon Toyne va veni în România în perioada 21-23 noiembrie. Pe parcursul vizitei sale, autorul va participa la întâlniri cu cititori, bloggeri şi presă, în cadrul unui program organizat de editura ALLFA. În colecţia “Strada Ficţiunii -Bestseller” a Editurii ALLFA, a apărut volumul “Cheia” de Simon Toyne, al doilea volum al Trilogiei “Sancti” de Simon Toyne. Primul volum  “Sanctus” a fost tradus în 27 de limbi şi publicat în 40 de ţări. Începând cu data de 12 noiembrie 2012, volumul va fi disponibil în toate librăriile din Bucureşti şi din ţară.

Soarta omenirii se află în mâinile unei femei, devenită cea mai importantă persoană din lume. Ea este Cheia. Un thriller palpitant, misterios, plin de răsturnări de situaţie.

“Cheia este un roman bine scris, cu un ritm alert, o poveste plină de acţiune, care te ţine cu sufletul la gură, şi un puzzle pe care personajele principale trebuie să îl rezolve cumva, înainte ca lumea să dispară.” Kirkus Reviews

Simon Toyne s-a născut în 1969 la Cleethorpes, în Marea Britanie. A studiat literatură engleză şi teatru la Goldsmiths College din Londra, iar timp de douăzeci de ani a lucrat în televiziune, ca scenarist, regizor şi producător.

A produs documentarul „100 Greatest Films“, difuzat pe Channel 4, şi i-a intervievat, printre alţii, pe Omar Sharif, Michael Caine, Peter Fonda şi Steven Spielberg. Programele de televiziune la care a lucrat au primit numeroase premii – de la BAFTA, la „Best Makeover Show“, acordat de Good Homes.

Număr de vizualizări :1294


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro