„Veşnic tânăr. Nutrigenomica: soluţia pentru o sănătate radiantă la orice vârstă” de dr. Nicholas Perricone

oct. 5th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Lifestyle, în colecţia “Trăieşte sănătos”, a apărut volumul “” de Dr. Nicholas Perricone, traducere de Ancuţa Ianc.

„Dr. Nicholas Perricone, autor de bestselleruri New York Times, ne prezintă nutrigenomica, o nouă şi puternică strategie pentru menţinerea unui ten frumos şi a unui corp sănătos, cu o înfăţişare tinerească, indiferent de vârstă. Cel pe care Vogue îl consideră unul dintre primii patru dermatologi din Statele Unite ale Americii are o audienţă imensă, care include multe dintre cele mai frumoase chipuri ale lumii.
Urmând programul remarcabil, dar simplu, pe care dr. Perricone îl prezintă în cartea de faţă, veţi învăţa cum să opriţi acţiunea genelor responsabile pentru îmbătrânire şi să stimulaţi acţiunea genelor care vor:

– reîntineri tenul ridat
– înlătura grăsimea corporală
– creşte masa musculară
– îmbunătăţi funcţiile cerebrale şi memoria
creşte energia
– accentua starea de bine psihic şi fizic

În centrul acestei cărţi se află o nouă şi captivantă ştiinţă: nutrigenomica şi expresia genelor. Cu viziunea sa inovatoare, dr. Perricone a aplicat această ştiinţă cu scopul de a reduce ridurile şi de a transforma tenul într-unul suplu, fin şi strălucitor. Programul propus de el va şterge pur şi simplu anii de pe chipul şi corpul dumneavoastră, vă va îmbunătăţi sănătatea şi vitalitatea şi va intensifica limpezimea gândirii.”, au prezentat editorii cartea.

„Sunt o mare admiratoare a dr. Perricone şi a filosofiei lui, potrivit căreia «adevărata frumuseţe înseamnă o sănătate radiantă». În Veşnic tânăr veţi descoperi cheile acestei împărăţii, alimentele miraculoase şi nutrienţii pentru un ten şi un corp reîntinerite în mod fabulos. Mulţumesc, dr. Perricone!” – EVA MENDES, actriţă şi filantrop

„Dr. Nicholas Perricone a schimbat modul în care ne hrănim. El a adus în centrul atenţiei alimente înalt performante, ajutându-ne să navigăm printre rafturile cu produse şi să facem alegeri inteligente în ceea ce priveşte nutriţia, pentru a avea un ten şi un corp sănătos. După ce am citit Veşnic tânăr, mi-am completat imediat proviziile de chia aurie şi de năsturel!” –YING CHU, Director al departamentului de sănătate şi frumuseţe, Marie Claire

Dr. Nicholas Perricone este medic primar dermatolog, inventator cu premii în palmares, cercetător ştiinţific şi expert antiîmbătrânire recunoscut pe plan internaţional, fiind, totodată, personajul principal al unei serii de producţii TV de succes realizate de PBS şi un invitat popular la Oprah, Bună dimineaţa America, emisiunea Today şi 20/20, precum şi la alte emisiuni.

Număr de vizualizări :1291


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro