Caravana BookLand, la Suceava

oct. 12th, 2012 | By | Category: Eveniment

În perioada 16 octombrie-28 octombrie 2012, la Centrul Comercial Iulius Mall din Suceava va avea loc Caravana BookLand. Ineditul târg urban de carte BookLand oferă cititorilor peste 9000 de titluri, de la cele peste 70 de edituri participante.

„Suntem încântaţi să găzduim pentru prima dată Caravana Bookland. Avem convingerea că astfel venim în întâmpinarea clienţilor noştri, care vor avea posibilitatea ca, pe lângă shopping, să răsfoiască o carte şi poate chiar să-şi îmbogăţească biblioteca. Mizăm pe un parteneriat de succes şi de durată, publicul sucevean arătând în repetate rânduri deschiderea către evenimentele deosebite care să-i scoată din cotidian”, a declarat  Raluca Puşcasu marketing manager al Iulius Mall Suceava.

„Venim cu peste 9000 de titluri de la peste 70 de edituri din ţară, deci o ofertă consistentă de carte, muzică, film şi jocuri. Îi aşteptăm pe booklanderii suceveni la Iulius Mall, de marţi, 16 octombrie, până duminică, 28 octombrie, cu promoţii, concursuri, momente artistice şi culturale şi multe alte surprize, a declarat Sorin Lucaci, coordonatorul proiectului Caravana BookLand.

Număr de vizualizări :1274


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro