Excelenţă la vârsta a treia: Gala Seniorilor 2012, la Teatrul Metropolis

sept. 27th, 2012 | By | Category: Eveniment

Luni, 1 octombrie 2012, ora 18:30, la Teatrul Metropolis (Mihai Eminescu, nr.89, Bucureşti) va avea loc Gala Seniorilor 2012, unde vor fi premiaţi cei mai activi seniori din România. Evenimentul este organizat de Caritas România, cu sprijinul Reprezentanţei Comisiei Europene la Bucureşti şi în parteneriat cu Teatrul Metropolis.

Gala Seniorilor 2012, un eveniment unic în România, iniţiat de Caritas România cu ocazia Anului European al Imbătrânirii Active şi al Solidarităţii între Generaţii,  este primul  care premiază excelenţa la vârsta a treia și aduce în atenţia publicului larg importanţa continuării activităţii şi după vârsta pensionării. Cei mai activi dintre seniorii în diferite domenii ca: educaţie, cultură, sport, artă, voluntariat şi nu numai, care au fost nominalizaţi pe platfoma web http://teatrulmetropolis.us4.list-manage1.com/track/click?u=3cd51b9f47781fd28e871b04e&id=407c7454c4&e=b015cb38c4

vor fi premiaţi pentru modul de viaţă dinamic, pentru implicarea socială și pentru activităţile extraordinare pe care le desfaşoară la vârste înaintate, oferind un exemplu optimist pentru generaţiile mai tinere.
Pe 1 Octombrie, prin Gala Seniorilor, Caritas România marchează punctul culminant al campaniei Activ indiferent de Vârstă, desfăşurată la nivel naţional pe toată durata anului 2012.
Găzduit de Teatrul Metropolis, evenimentul reuneşte personalităţi marcante ale societății românești precum Maestrul Ion Besoiu, D-na Margareta Pâslaru, D-na Iolanda Balas Sotter, D-na Monica Davidescu, şeful Comisiei Europene la Bucureşti, Dl Niculae Idu, ambasadori, reprezentanţi ai autorităţilor şi ai societăţii civile.
Gala Seniorilor 2012 va cuprinde şi momente artistice oferite de Baletul SOS Satele Copiilor, antrenat de d-na Gabriela Voinea în vârstă de 73 de ani, de Qvartetul de Viori al Teatrului de Opereta Ion Dacian şi de artista Claudia Negroiu, ce va interpreta selecţiuni din spectacolul Remember Maria Tănase.
Accesul la eveniment se face doar pe bază de invitaţie. Informaţii despre eveniment pot fi obţinute de pe site-ul http://teatrulmetropolis.us4.list-manage.com/track/click?u=3cd51b9f47781fd28e871b04e&id=00e06eb9eb&e=b015cb38c4 şi caritas.org.ro.

Număr de vizualizări :1226


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro