Festivalul de Literatură „Dorel Sibii”, ediţia a XIV-a

sept. 6th, 2012 | By | Category: Eveniment

În perioada 8 -9 septembrie 2012, la Săvârşin va avea loc Festivalul de Literatură „Dorel Sibii”, ediţia a XIV-a. La eveniment participă scriitori din Arad şi judeţele limitrofe (Timiş, Hunedoara, Bihor), precum şi din Serbia. Vor avea loc simpozioane, mese rotunde, lecturi publice şi premieri literare.

De asemenea, în perioada 3 – 9 septembrie 2012, la Săvârşin va avea loc o tabără de creaţie.

Aceasta este destinată tinerilor scriitori din România, respectiv celor care au publicat deja cel puţin o carte remarcabilă. Aici se organzează ateliere literare, colocvii, lecturi publice. După fiecare ediţie se editează o antologie care cuprinde creaţiile scriitorilor prezenţi. La tabără participă un număr de 15 de tineri scriitori.

Număr de vizualizări :1219


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro