“Păcatul de a fi femeie” de Ştefan Sgandăr

sept. 12th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

De curând, de pe siteul Librăriei de carte electronică Corect Books, poate fi comandat volumul “Păcatul de a fi femeie” de Ştefan Sgandăr, Editura Virtual.

„Ștefan Sgandăr spune povestea Ellei Norton, fata cu chip de zână, coborâtă parcă din paginile unei cărți de povești, o poveste tristă, sfâșietoare despre naivitatea tinerei care ajunge să fie acuzată de crimă.

Ella nu este o fată obișnuită de 22 ani; ea trăiește într-un univers distopic care nu are nimic în comun cu lumea înconjurătoare. Ea este tânăra reprezentantă a unei familii onorabile și a știut întotdeauna, cu demnitate și grație, să-i țină la distanță pe bărbații care au fost vrăjiți de farmecul ei. Asta până când îl întâlnește pe Patrick Gray, fiul guvernatorului, de care se îndrăgostește. Dar un alt bărbat, care o iubește în secret pe Ella, folosindu-se de profesia sa, medic psihiatru, îi induce hipnotic o stare de semiconștiență și astfel o convinge că ea l-a ucis pe Patrick.”, au scris editorii.

Număr de vizualizări :1229


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro