Sibiu Oldies Meeting

iul. 26th, 2012 | By | Category: Postcard

În perioada 27-29 iulie 2012, la Curmătura Stezii, va avea loc cea de-a treia ediţie Sibiu Oldies Meeting 2012, organizată de către Old Friends Club Sibiu. Toţi pasionaţii de maşini vechi sunt aşteptaţi să admire automobilele care circulau odată pe străzile Sibiului.


Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA va găzdui o etapă a paradei sâmbătă, 28 iulie, între orele 13-16. În parcarea principală a muzeului vor fi expuse peste 30 de mașini, alte 10 mașini de epocă fiind prezentate pe aleea care leagă Centrul ASTRA pentru patrimoniu de Cârciuma din Bătrâni.

Evenimentul mai include concursuri specifice și un concert al trupei Hijack din Târgu Mureș, sâmbătă, începând cu ora 22,30, lângă cabana Curmătura Stezii.

Număr de vizualizări :1038


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro