Caravana GAUDEAMUS Mamaia, ediţia a IV-a

iul. 29th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 11 – 15 august 2012, Radio România organizează Târgul GAUDEAMUS Mamaia, ediţia a IV-a. Târgul este amplasat în faţa studioului Radio Vacanţa. GAUDEAMUS Mamaia găzduieşte şi o expoziţie inedită de fotografie despre locul şi rolul cărţilor în lumea de astăzi. Expoziţia de fotografie „Istoria imaginară a cărţii şi a scrisului”, cuprinzând 30 de fotografii semnate de Jean Marc Godès, va fi deschisă publicului pe întreaga durată a Târgului.

GAUDEAMUS Mamaia va continua şi în acest an campania de donaţie de carte în proiectul „Cărţile se întorc acasă”, o campanie de sensibilizare a opiniei publice cu privire la insuficienţa fondului de carte din multe biblioteci rurale din România. Cărţile donate la Târgul GAUDEAMUS Mamaia vor ajunge în biblioteci rurale din cuprinsul regiunii Dobrogea.

Program de vizitare: de sâmbătă, 11 august, până miercuri, 15 august, între orele 16.00 şi 23.00.

Târgul GAUDEAMUS Mamaia este organizat de Radio România, în parteneriat cu studioul teritorial Radio România Constanţa – Radio Vacanţa.

Proiect cultural susţinut de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional

Număr de vizualizări :1073


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro