“Coming Out Of The Closet”, în mansarda librăriei Bastilia

iul. 13th, 2012 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 14 iulie 2012, în intervalul orar 17.00 – 21.00 şi duminică, 15 iulie 2012, între orele 11.00 şi 13.00, în mansarda librăriei Bastilia (Piaţa Romană, Bucureşti), va avea loc evenimentul “Coming Out Of The Closet”. Participă Diana Ioana Mărăşoiu, Mirela Petre, Monica Georgescu, Aveţi Şi Pe Roz.


4 fashion editori din Bucureşti nu îşi mai încap în piele de bucurie fiindcă se vor întâlni în mansarda librăriei Bastilia, sâmbătă şi duminică, acolo unde plănuiesc să arunce în vârtejul aventurilor piese de vestimentaţie, accesorii şi reviste de modă din dulapurile proprii.

“Coming Out Of The Closet” se află la prima ediţie şi a fost creat cu scopul de a readuce la viaţă haine fermecate şi accesorii uitate în dulapul bloggerilor de modă sau al fashion editorilor din România. Ediţie îngrijită de British Gallery.

Număr de vizualizări :1089


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro