Seară de jazz, în cadrul proiectului de educaţie muzicală „Lunaria”

iun. 5th, 2012 | By | Category: Proiecte

Luni, 11 iunie 2012, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” din Bucureşti, se încheie sesiunea de primăvară a Proiectului de educaţie muzicală – „Lunaria”, organizat de Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” din Bucureşti şi Radio Romania Cultural. Ultima serată a sezonului va fi dedicată jazz-ului. De la ora 19:00, vocalista şi violonista Ana Cristina Leonte şi basistul Michael Acker, propun o incursiune în lumea libertăţii totale de expresie.

Ana Cristina Leonte urmează în prezent cursurile Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, clasa Mircea Tiberian. A câştigat premii la concursuri desfăşurate la Târgu Mureş, a participat la festivaluri organizate în Ungaria şi România şi a colaborat cu Mircea Tiberian, Sorin Romanescu, Vlad Popescu, Cristi Soleanu, Berti Barbera, Nicu Patoi ş.a.

Michael Acker, până în anul 2010 a fost membru al trupei de funk „The Others”, iar în prezent colaborează în cadrul proiectului Ballads & Blues. De curând cei doi au fost finalişti ai Concursului „Drumul spre celebritate” ediţia a III a, desfăşurat la Palatul Mogoşoaia.

Mai multe informaţii la pagina web: http://lunaria-musicproject.blogspot.ro/

Număr de vizualizări :1048


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro