Mystery & Thriller Festival, ediţia a II-a, la Râşnov  

iun. 10th, 2012 | By | Category: Postcard

În perioada 18-24 iunie 2012, la Râşnov va avea loc cea de a doua ediţie a Mystery & Thriller Festival. Invitat special va fi Jim Madison Davis, preşedinte al “International Association of Crime Writers”, aflat la prima sa vizită în România. Conferinţa de presă va avea loc la Biblioteca Centrală Universitară “Carol I” din Bucureşti, joi, 14 iunie 2012,  începând cu ora 11:00.

Evenimentul, care sărbătoreşte 150 de ani de roman polițist românesc, este parte a unui program unic în peisajul literar autohton,  pe care “Romanian Crime Writers Club” împreună cu Asociaţia culturală Mioritics, Publicaţiile Flacăra, Crime Scene Publishing şi Tritonic îl desfăşoară pentru promovarea literaturii mystery & thriller.

Va fi o săptămână plină de evenimente, desfăşurate în centrul oraşului, în Cetatea Râşnov şi pe platforma de la poalele Cetăţii. Pasionaţii genului vor avea parte de: ultimele apariții de carte, filme reprezentative pentru gen, savuroase întâlniri, dezbateri și conferințe incitante cu autori şi jurnaliști, workshop-uri și tabără de creative writing, jocuri interactive tematice. Pe scena de la poalele Cetăţii, vineri, 22 iunie, e programat  concertul lui Ovidiu Scridon, iar sâmbătă, 23 iunie, are loc Marea Gală a festivalului, urmată de un concert extraordinar Mihai Mărgineanu.

Programul detaliat al festivalului, pe http://www.crimefest.ro

Număr de vizualizări :1296


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro